تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/07/10 - 10:43
کد خبر: 518165

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۷/۱۰

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۷/۱۰

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۶ درصد افزایش به ۲۶۳۶ دلار و ۷ سنت رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ قیمت جهانی طلا در روز دوشنبه کاهش یافت و به روند فزاینده‌ای که پس از کاهش نرخ بهره فدرال رزرو و تشدید تنش‌ها در خاورمیانه آغاز کرده بود پایان داد. به نظر می‌رسد طلا بهترین عملکرد فصلی خود را از ۲۰۲۰ تجربه می‌کند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۶ درصد افزایش به ۲۶۳۶ دلار و ۷ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۱۰ درصدی به ۲۶۵۶ دلار و ۸۰ سنت رسیده است.

قیمت طلا بیش از ۱۳ درصد از ابتدای تابستان افزایش یافته که بهترین عملکرد فصلی آن از اوایل ۲۰۲۰ است. طلا در روز پنجشنبه به رکورد ۲۶۸۵ دلار و ۴۲ سنت رسید که می‌توان آن را نتیجه کاهش ۰.۵۰ درصدی نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا و تشدید جنگ در خاورمیانه دانست.

تحلیلگران عقیده دارند تمایل سرمایه‌گذاران در حال حاضر از فلزات گرانبها به سمت بازار سهام تغییر کرده، اما بدون شک این تغییر موقتی خواهد بود.

وقتی ریسک‌پذیری افزایش می‌یابد سرمایه‌گذاران معمولاً از طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن دوری می‌کنند. اما افزایش قیمت طلا اخیراً همراه با رونق بازار سهام بوده است، مخصوصاً پس از کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا. پایین آمدن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر از سودده را کاهش داده و تمایل برای خرید آن را بالا می‌برد.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا در روز دوشنبه پیش‌بینی کرد روند آهسته شدن رشد تورم در این کشور همچنان ادامه داشته باشد که می‌تواند باعث پایین آمدن دوباره نرخ بهره بانک مرکزی شود و موانع فعالیت‌های اقتصادی را به مرور زمان از بین ببرد.

بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساچز پیش‌بینی خود از قیمت طلا را تا ۲۹۰۰ دلار در هر اونس برای اوایل ۲۰۲۵ افزایش داده است. این رقم قبلاً ۲۷۰۰ دلار اعلام شده بود.

در میان سایر فلزات گرانبها قیمت نقره با ۰.۲۹ درصد افزایش به ۳۱ دلار و ۵۵ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۲۳ درصدی ۹۸۴ دلار و ۴ سنت معامله می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top